Подгответе автомобила за лятото

Подгответе автомобила за лятото

Лятото е един от любимите на много сезон, през който масово хората пътуват повече. За да си осигурим и гарантираме безаварийно и комфортно придвижване през горещите летни дни, е необходимо да подготвим автомобила като инспектираме всички негови важни агрегати. Сервизите на Q-Service могат да се погрижат за всеки автомобил като извършат необходимите проверки и ремонти за отстраняване на констатираните повреди.

Преди идването на лятото е важно да сме сигурни, че автомобилът ни е способен да се справи с жегите, които предстоят. За целта климатичната система на автомобила трябва да е проверена и напълно изправна както и заредена с необходимото количество фреон. Посетете удобен за Вас Q-Service където нашите специалисти ще извършат щателна проверка на системата и ще я допълнят ако е необходимо с фреон.

Заповядайте да направим и задължителните за сигурността Ви на пътя проверки, които включват: запалителната система, състоянието на гумите, охладителната система (вкл. състоянието на антифриза), стъклочистачките и светлините на автомобила, ходовата част.

Всеки сервиз от мрежата Q-Service разполага с необходимото оборудване и познания, за да извърши нужните проверки и отстрани констатираните повреди или несъответствия по автомобила, както и да подмени необходимите авточасти или консумативи (масла, филтри, ремъци, крушки и др.)

 

Q-Service – Вашият автосервиз

Галерия