За мощен старт! VARTA – акумулаторът за Вас.

За мощен старт! VARTA – акумулаторът за Вас.

Специално за Вас, до 30 септември 2020 г., при закупуване и смяна на акумулатор VARTA® в сервизните центрове на Q-Service в страната, получавате подарък препарат за почистване на купето MOTIP 600 ML.

Независимо дали сте собственик на лек или тежкотоварен автомобил, мотоциклет, джет, ATV, дори косачка за трева, стартирането на всеки един двигател с неизправен акумулатор може да се окаже невъзможно, или най-малкото досадно.

Много фактори влияят на представянето и продължителността на живота на един акумулатор. Екстремни температури, къси пътувания, по-стари превозни средства, нередовно използване на автомобила – всички те могат сериозно да намалят ефективността на акумулатора.

Решението? Доверете се на VARTA®

Акумулаторите VARTA® осигуряват по-дълъг живот, по-ниска корозия и по-ниска цена: качества валидни от усъвършенстваната гама акумулатори за леки автомобили до професионалните акумулатори за моторни лодки. VARTA® ползва надеждни и устойчиви технологии, като си осигурява най-доброто производствено качество в този клас.

Специално за Вас, до 30 септември 2020 г., при закупуване и смяна на акумулатор VARTA® в сервизните центрове на Q-Service в страната, получавате подарък препарат за почистване на купето MOTIP 600 ML.

VARTA® - Продуктите, на които може да се доверите.

VARTA® Silver Dynamic AGM

За всички превозни средства със система Start-Stop

Акумулаторите VARTA® Silver Dynamic AGM се отличават с ненадмината ефективност: с 3 пъти по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с конвенционалните акумулатори, акумулаторите VARTA Silver Dynamic AGM са идеалният избор за превозни средства с най-високите енергийни изисквания. Това може да е свързано с по-интензивна употреба, студени зими, горещи лета или използване на множество електрически принадлежности и оборудване. Поради тази причина ще откриете акумулаторите VARTA Silver Dynamic AGM в 80% от новопроизведените леки автомобили с технология start-stop, захранвана от акумулатори AGM.

 

VARTA® Blue Dynamic EFB

За базови Start-Stop системи за по-високи енергийни нужди.

Системите start-stop от начално ниво обикновено са оборудвани с EFB (enhanced flooded battery – подобрен потопен акумулатор). Акумулаторът VARTA® Blue Dynamic EFB е подходящ за превозни средства с по-високи от нормалните енергийни нужди. Ако търсите акумулатор с удължен експлоатационен живот в сравнение с конвенционален акумулатор VARTA, VARTA Blue Dynamic EFB е правилният избор.

 

VARTA® Silver Dynamic Auxiliary

За подсигуряващи приложения

Акумулаторите VARTA Auxiliary осигуряват на електрическите компоненти безпроблемно функциониране. Съвременните автомобили консумират значително количество електроенергия. Поради това тези автомобили с двигатели с вътрешно горене често са оборудвани с два акумулатора: един обикновен 12-волтов стартов акумулатор и един помощен акумулатор. Така когато дойде време да се подмени слаб или дефектен помощен акумулатор, изключително важно е да се разчита на високоефективен заместващ продукт. Освен това, важно е помощен акумулатор с AGM технология винаги да се подменя с друг помощен акумулатор с AGM технология, за да се избегне рискът от неизправности и повреда на автомобила.

 

VARTA ® Powersports AGM

За мотоциклети с увеличени енергийни изисквания

Технологията AGM е оптималното решение за мотоциклети с увеличени енергийни изисквания Освен по-добрата ефективност при стартиране на студено, акумулаторите AGM могат да бъдат монтирани с ъгъл на монтаж до 45 градуса. Акумулаторите VARTA Powersports AGM са идеални за съхранение благодарение на това, че киселинният пакет се доставя отделно.

  • Създадени за съвременните мотоциклети, скутери и ATV.
  • Акумулатори със сухо зареждане, доставени във версия Freshpack (с киселинен пакет)

Осигуряват максимална мощност, дори при екстремни условия.

 

VARTA® ProMotive EFB

За богато оборудвани тежкотоварни автомобили

Уникалният VARTA® ProMotive EFB е мощен акумулатор за тежкотоварни автомобили с много високи енергийни изисквания. Неговата ефективност се съчетава с висока устойчивост на вибрации, за да осигури абсолютна надеждност и по-дълъг живот. Този акумулатор за камиони е разработен да отговори на повишаващите се нужди на богато оборудвани хотелски функции.