Q-SERVICE

Q-Service е верига от независими автосервизи, представена не само в България, но и в други европейски страни. Нашата цел е да бъдем пряк конкурент на оторизираните сервизи. Разполагаме с модерно оборудване и използваме висококачествени резервни части. Ценообразуването ни е прозрачен процес, при който клиентите ни могат да бъдат сигурни, че цената е определена правилно.

Проверка на качеството

Чрез редовни проверки за спазване на стандартите, следим високото качество на работа на сервизите от веригата. Проверките се извършват и по метода „Таен клиент“.

Компетенции

С редовни обучения за служителите в Q-Service осигуряваме необходимото ниво на познания и умения. Обученията разширяват компетенциите на сервизите и спомагат за предлагането на професионални услуги.

Гаранцията не е изгубена

Според новите правила, наречени „Групово освобождаване“, гаранционните условия остават в сила, дори когато превозното средство е обслужвано в сервиз различен от оторизирания. Автомобилните производители се задължават да предоставят техническата информация за произведените автомобили на независимите автосервизи, така че и те да могат да извършват ремонтите според предписанията.

Q-SERVICE            Качествeна услуга на справедлива цена!